4 Dagen Summer Fair 2016 met Pinksteren

Summer Fair 2016 met honderd exposanten en uitgebreid entertainmentprogramma.

Van 13 tot en met 16 mei staan de tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen weer in het teken van Summer Fair. In dit Pinksterweekend doen honderd exposanten mee aan het buitenluchtevenement. Verder zijn er ook demonstraties, proeverijen en een uitgebreid entertainmentprogramma.

Het sfeervol en kleurrijk buitenevenement in Ommen wordt ieder jaar bezocht door duizenden mensen. In een natuurlijke omgeving rondom Landgoed ’t Laer staan diverse kramen met stijlvolle accessoires, authentiek met de hand gemaakte meubelen, groen- en bloeiproducten, antiek & brocante kunst, diverse kledinglijnen en uiterlijke verzorging.

De organisatie heeft bovendien een omvangrijk entertainmentprogramma opgesteld. Bezoekers worden ontvangen met draaiorgelmuziek. Papillon Entertainment voert dit uit in een nostalgische woonwagen. Maarten de Bruin tekent karikaturen en Maya4 Kids vermaakt de kinderen in de knutseltent. Daarnaast geven diverse exposanten demonstraties.

Volop livemuziek

Ook is er een muzikaal programma. Poptroubadour Arnoud Kas treedt vrijdag op, het zang- en gitaarduo Blend Music spelen zaterdag en op zondag is er muziek van F & F Jazz. Het slotakkoord is op maandag voor The Horseflies met countrymuziek.

Bezoekers krijgen daarnaast volop mogelijkheden om neer te strijken op één van de gezellige terrasjes in de tuinen van Landgoed ’t Laer. Er zijn heerlijke proeverijen en interessante demonstraties. Op het Horecapaviljoen kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Voor een heerlijke espresso of cappuccino kan men terecht bij de Koffieschenkerij Baristini uit Heino. Zin in een echte English High Tea? Kom dan naar het Teapaviljoen. De originele Engelse producten komen van Tea Time uit Echten.

Nieuw: online ticketverkoop

Van 13 tot en met 16 mei is Summer Fair 2016 iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Toegangsprijzen Summer Fair 2016: 10 euro voor volwassenen. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 6 euro. Op zaterdag 14 mei geldt: twee voor de prijs van één. Kinderen onder de 6 jaar hebben gratis toegang. Om niet in de wachtrij te staan, introduceert de organisatie vanaf dit jaar de online ticketverkoop. Tickets zijn online te bestellen via: www.evenementenhal.nl/summerfair.

summerfair