Welkom op VechtdalDichtbij

Over www.vechtdaldichtbij.nl, de kennismaking!

Deze website wil vooral interessante, gevarieerde  nieuwsinformatie geven uit het Overijssels Vechtdal en dan met name in de regio rond Hardenberg en Ommen. Maar niet alleen dat. Vooral ook de diverse evenementen en vele andere gebeurtenissen  komen het hele jaar door voor het voetlicht komen. Met vooral fotocommunicatie zullen ook cultuur, natuur, recreatie, sport, traditie, folklore en al het andere wat (in) het Vechtdal zo eigen is in beeld komen. Ook zult u de nodige ‘uitstapjes‘ naar buiten de regio aantreffen. Nieuwsgierig? Klik maar eens op een van de maand en in het archief en maak de berichtgeving mee.

Voor de bezoekers die het Vechtdal nog niet kennen?

Mag de inhoud van deze website vooral ook een motivatie geven, een aansporing zijn om zelf het Overijssels Vechtdal te komen ontdekken. Met al de activiteiten en evenementen die er plaats vinden. Dat kan in de vorm van een dagtrip, gedurende een weekend of een midweek of als langdurige verblijfsrecreant. Ontdek het zelf! Recreatieve verblijfsmogelijkheden genoeg! Klik daarvoor ook eens op Vechtdal Overijssel!

Social media.

Uiteraard doet VechtdalDichtbij ook mee met berichtgeving op social media. Vindt de site ook op Twitter en Facebook.

Adverteren?

Dat kan eventueel ook. De website heeft geen commercieel uitgangspunt. Om de kosten te beheersen is er plaats voor een bescheiden aantal commercials en soft sponsoring,  van met name regionale partners. Interesse daarvoor? Dat kan via redactie@vechtdaldichtbij.nl

Meeleven en meedenken. Graag!

Heb je een idee? Heb je een opmerking over mijn website? Heb je misschien leuke onderwerpen voor deze website? Heb je tips? Of andere aandachtspunten? En/of wil je geschikt, kwalitatief fotomateriaal aanbieden? Wil je meer weten over eventuele samenwerking?  Schroom dan niet om een mailtje te sturen.

Tot slot ……

Beleef veel genoegen op deze website!

Harry Kruiper
Hardenberg
06 132 00 141

Let wel: VechtdalDichtbij.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze site. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat. VechtdalDichtbij.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op deze website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

PS. Met dank aan Raoul van Haaften van Bebble Design voor het mee helpen opzetten van de website.