Goede start bij HHC Hardenberg

22 augustus 2015 Nieuws

HHC Hardenberg wint terecht kansrijk duel van ONS Sneek.

HHC Hardenberg is het seizoen begonnen met drie punten. Tegen opponent ONS Sneek creërden de Hardenbergerse topklassers genoeg kansen, maar het team had het geluk eerst niet aan haar zijde. In de achtste minuut scoorde Renco van Eeken beheerst. Van de grote kansen in de eerste, maar vooral in de tweede helft, kon HHC er eerst maar één verzilveren. Nieuwkomer Mark Veldmate scoorde met het hoofd na een goede voorzet van Gersom Klok. Maar, vijf minuten voor het einde kwam de ploeg toch op voorsprong. Invaller Dennis Krohne scoorde op goed aangeven van Philip Ties. Uiteindelijk maakte Ties zelf de 3-1 en was de middag na die succesvolle tweede helft compleet voor de HHC-supporters. Maar daarmee was de koek nog niet op op De Boshoek.