Zomervakantie? Evenementenhal lanceert Kerstpakkettenmarkt!

12 augustus 2016 Evenementen

Midden in de zomer, presenteert Evenementenhal Hardenberg een nieuw kerstevenement: Kerstpakkettenmarkt. Op 13, 14 en 15 december 2016 zal de eerste editie plaatsvinden. Renée Reinders van Evenementenhal licht het concept toe.

“Voorgaande jaren maakte de Saxenburgh Groep al gebruik van dit concept. Medewerkers van uw bedrijf kunnen zelf het kerstpakket samenstellen. Een 20-tal winkeliers uit de regio vormen een sfeervolle kerstpakkettenmarkt. Zij ‘verkopen’ hun producten aan personeelsleden van bedrijven die op die manier zelf hun eigen kerstpakket kunnen uitkiezen.”

Reinders: “Bedrijven nemen een arrangement af dat per personeelslid bestaat uit een cateringarrangement en een aantal bonnen (ter waarde van 5 euro). Hiermee kunnen zij hun kerstcadeautjes zelf uitkiezen. Iets lekkers, iets leuks of iets nuttigs, alles is mogelijk. De Kerstpakkettenmarkt wordt compleet in kerststijl aangekleed met kersthuisjes, kerstbomen, lichtjes en kerstmuziek.”

Evenementenhal Hardenberg organiseert de Kerstpakkettenmarkt in samenwerking met Siska Plas van DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Santé. Meer details over het concept en prijzen zijn online te vinden op www.evenementenhal.nl/kerstpakkettenmarkt.

Kerstpakkettenmarkt-Flyer-1

 

2016-Kerstpakkettenmarkt-Fl (Custom) deel 2 web