Zangeres Anja Dalhuisen in Gashouder Dedemsvaart

12 oktober 2016 Evenementen

Zangeres Anja Dalhuisen in Gashouder Dedemsvaart

Zondagmiddag 23 oktober om 15.00 uur treedt de Hardenbergse zangeres Anja Dalhuisen op in de Gashouder. Samen met haar begeleidingsband zingt ze in een intiem, klein en akoestisch concert de mooiste covers én voor het eerst ook eigen werk.
De Gashouder geeft regionaal talent altijd graag de kans om op te treden in de gezellige ronde theaterzaal met de goede akoestiek. Dit keer gaan de deuren wagenwijd open voor Anya, de onder haar eigen naam Anja Dalhuisen bekende zangeres uit de Voice of Holland.
Om Anya’s fantastische en veelzijdige stem te begeleiden, neemt ze een geweldige pianist, bassist en backing vocal mee. Samen met deze musici staat ze garant voor een middag vol prachtige muziek, waaronder songs van haar nieuwe album. Anya zingt namelijk niet alleen, ze componeert en schrijft ook eigen nummers. Haar nieuwe album bestaat dan ook uit eigen werk met als ingrediënten de relaxte rock van Lenny Kravitz, gecombineerd met de poppy sound van Pink en het vertellende van Adele. Én een flinke portie passie. Want muziek is de grote passie van Anya, die ze graag zondag 23 oktober in de Gashouder met haar publiek wil delen. Het belooft een uniek, klein en warm concert te worden!
Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

persfoto-anja-kleur-klein

anya-kl