Wortelpop: het nieuwe familiefestival in Beerze

19 april 2016 Evenementen

Wortelpop: het nieuwe familiefestival in Beerze
Muziek, theater, vermaak en gezelligheid: dat is waar familiefestival Wortelpop om draait. De eerste editie van Wortelpop vindt plaats op woensdag 3 augustus 2016 in Beerze. Op het festivalterrein treden de hele dag artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en is een gevarieerd aanbod aan foodtrucks aanwezig. Het festival vindt plaats op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten.
Het nieuwe familiefestival in Beerze is een initiatief van Beerze Bulten. Onder andere Keet!, Woezel & Pip, Sjors van der Panne en Bultje het Konijn en zijn vrienden zullen schitteren tijdens de eerste editie van het familiefestival. De line-up zal nog verder worden uitgebreid. Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten, medeorganisator van Wortelpop: “Door de toenemende populariteit van Bultjes Benefietconcert de laatste jaren, hebben we samen met onze oud-medewerker Mark Haayema besloten dit een andere vorm te geven. We willen met dit familiefestival echt iets nieuws neerzetten.”
Oorsprong Wortelpop
Wortelpop is ontstaan uit het benefietconcert voor de Bultje Foundation dat Beerze Bulten sinds 2010 jaarlijks in de zomer organiseert. Door voor een andere vorm te kiezen, zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van muziek, entertainment en eten en drinken, met uiteraard ook aandacht voor het goede doel van Beerze Bulten, de Bultje Foundation.
Start kaartverkoop
Het familiefestival Wortelpop vindt plaats op woensdag 3 augustus 2016. Het Giga Recreatieterrein van Beerze Bulten is geopend van 14:00 tot 20:30 uur. De voorverkoop van de tickets is inmiddels gestart, er is een beperkt aantal ‘early rabbit tickets’ verkrijgbaar via www.wortelpop.nl.

Wortelpop_Header web

Wortelpop logo web