Woonevent Ommen in gemeentehuis

30 oktober 2015 Nieuws

Op 30 oktober vond de eerste editie van het Woonevent Ommen plaats in het gemeentehuis. Bezoekers van het Woonevent kregen tussen 16.00 en 20.00 uur informatie over bouwen en wonen in de gemeente Ommen. Van het kavel- en woningaanbod in de gemeente tot informatie over duurzaam en levensloopbestendig wonen. Ruim 20 bedrijven en organisaties namen deel aan het Woonevent Ommen. Bouwbedrijven, architecten, makelaars, ontwikkelaars, woningcorporatie en de gemeente Ommen lieten op het Woonevent Ommen hun aanbod zien. Zij informeerden de bezoekers over de vele mogelijkheden op het gebied van vrije kavels of nieuwbouwwoningen. Zo was er informatie over de nieuwe woonbuurt De Vlierlanden. Hier zijn in woonsferen De Vlierbrink en Boerenerven kavels beschikbaar.

Duurzaam en levensloopbestendig bouwen en wonen.
Installatiebedrijven informeerden de bezoekers over duurzame en energiebesparende toepassingen in woningen, zoals zonne-energie, isolatie of warmtepompen. Om ervoor te zorgen dat men ook in de toekomst comfortabel en veilig in de eigen woning kan blijven wonen, was er op het Woonevent Ommen ook aandacht voor levensloopbestendig bouwen en wonen.

Deskundigen van financiële dienstverleners en notarissen adviseren de bezoekers van het Woonevent over de juridische en financiële mogelijkheden die er zijn om de woonwens te realiseren.

wooneventommen 3 wooneventommen 2 wooneventommen 1

Tags :