Volop belangstelling Kringloop de Tweede Ronde

15 februari 2016 Nieuws

Volop belangstelling voor Kringloop de Tweede Ronde. De eigenaren van  Kringloop de Tweede Ronde hebben in de eerste week na de opening niet bepaald te klagen gehad over belangstelling. De parkeerplaats van de voormalige AH-vestiging stond regelmatig vol en in de netjes en overzichtelijk ingerichte winkel was het ook een drukte van belang. Veel spullen wisselden van eigenaar en begonnen letterlijk aan een tweede ronde, een tweede leven. Maar Jonny en Sharon Wolters verkopen ook nieuwe spullen afkomstig van restpartijen zoals kleding, vloerbedekking en huishoudelijke apparaten.

Jonny had al langer het idee om iets voor zichzelf te beginnen en in het voormalig AH-pand zag hij wel een mogelijkheid. Na weken van rekenen, tekenen, schoonmaken en inrichten is er een mooie ruime winkel gecreëerd waar voor elk wat wils te vinden is. Voor Sharon, die uit de zorg afkomstig is, was een winkel een hele overgang, maar ze vindt het nu erg leuk. “Maar de zorg blijf ik er wel bij doen, hoor, dat vind ik ook leuk om te doen” verzekert ze. Heeft ze daar dan nog tijd voor, de winkel is immers 6 dagen open? “O, dat doe ik dan zondagmiddag en ’s avonds nog ,” zegt ze.  Blijkbaar houdt ze niet van niks doen… De Tweede Ronde komt eventueel bij klanten thuis spullen ophalen en bezorgt ook.

Aan de Schurinkstraat is in korte tijd een aantal leegstaande panden opnieuw in gebruik genomen: Joons Bloemen, Ter Haar en Dunnink Hypotheken en Verzekeringen en nu Kringloop de Tweede Ronde. Totaal verschillende  zaken, maar een mooie invulling van de Schurinkstraat.

tweede ronde 1

Met dank aan Dook van Gils voor tekst en foto.