Vogelpark De Lorkeershoeve opent weer

Vogelpark De Lorkeershoeve in Lutten opent met Pasen weer en staat aan het begin van een nieuw seizoen. Ontdek vogels uit alle werelddelen tijdens de wandeling langs de vele volières op  het park van bijna twee hectare. Er zijn op het park veel soorten vogels aanwezig, waaronder papegaaien, parkieten, kaketoes, roofvogels (met name uilen), vruchten- en insecteneters, kwakken, ibissen, kookaburra’s, toerako’s, fazanten, duiven, watervogels en wat al niet meer.
Voor de volières hangen kaartjes met informatie en wetenswaardigheden over de vogels. Met een beetje geluk begroet Tommy, de tamme witkuifkaketoe, u met een vriendelijke hallo. Wandel langs aangelegde tuinen met beelden, watervallen en vijverpartijen en bezoek de roofvogelburcht.

In het restaurant of op het ruime terras kan men onder het genot van een hapje of drankje genieten van het uitzicht op de grote vijver en de burcht, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Of geniet van een potje golf op de midgetgolfbaan. Door het aanleggen van verharde paden is het park goed toegankelijk voor invaliden en minder validen. In het restaurant is een invalidentoilet aanwezig. Op het vogelpark is een rolstoel voor personen tot 100 kg aanwezig en een rollator waar u gebruik van kunt maken. Het vogelpark is ook een unieke locatie om uw familiedag, reünie, feest of kinderfeestje te houden. Voor feesten is men het hele jaar door geopend.

VechtdalDichtbij mocht al vast een kijkje nemen en maakte 25 foto’s in een fotoalbum.