Vierde editie HaFaBra Megajeugdorkest 2017: een superavond

Vierde editie HaFaBra Megajeugdorkest 2017: een superavond.

Mooie start van twee weken voor de amateurkunst in Hardenberg en een week als Week van de Amateurkunst WAK in de regio. Hier het programma in Hardenberg. 

Tijdens de WAK laten enthousiaste amateurkunstenaars uit Ommen, Hardenberg en Dalfsen elkaar en het publiek genieten van dans, muziek, theater, beeldende kunst en meer. Er zijn voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, open dagen en andere kunstzinnige uitingen te beleven.

Aan anderen laten zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen, dat is de bedoeling van de WAK. En wie weet levert het je ook nog nieuwe leden op voor je koor, muziekvereniging, dansclub of theatergroep! Amateurkunstenaars zijn blij met enthousiast publiek. Laat je verrassen en kom kijken! Of doe mee aan een workshop en ontdek nieuwe vaardigheden bij jezelf. Kijk op deze website bij het workshopoverzicht en meld je aan!

Voor een volle tribune in de centrale hal van het LOC+ in Hardenberg genoten 80 nog zo jonge amateur muzikanten van de diverse muziekverenigingen zelf ook van een geweldige voorstelling, ieder op zijn eigen instrument en in zijn eigen specialisme. En dat in een goede harmonie met elkaar onder leiding van de dirigenten Hendry en Joanne van Loo. Ze hadden er een hele zaterdag voor geoefend, eerst in deelgroepen en daarna met zijn allen. En toen, na een diner, konden ze ’s avonds hun werken laten horen voor dat echte grote publiek. Inderdaad, een superavond voor ze.