Video opname IJsbaanvereniging Nooitgedacht Slagharen e.o. is klaar.

13 februari 2016 Nieuws

 

De Video opname bij IJsbaanvereniging Nooitgedacht Slagharen e.o. is klaar. Volg het nieuws rondom de activiteiten van deze ijsbaanvereniging!De vereniging gaat de strijd aan met vele andere vereniging in de regio Vaart en Vechtstreek voor het felbegeerde geld van de clubkas Campagne van de Rabobank.

Want ziet het gebouw er van buiten prima uit, van binnen moet nodig iets gedaan worden aan de deplorabele toestand van het meubilair. Met deze originele film die een week na de opnamen het wereldwijde web zal veroveren, doen ze een gooi naar een bijdrage om nieuw meubilair te kunnen kopen. De opnamen en montage werden verzorgd door het Slagharense videoproductiebedrijf TV Coach van Claudia Wehnes.

De kantine van de vereniging heeft inmiddels een nieuw dak, een mooie veranda en een goede keuken maar de oude banken uit de zestiger jaren zijn nu echt aan vervanging toe. Nieuwe banken zijn nodig om zowel binnen als buiten rustig de schaatsen onder te kunnen binden of veilig een warme chocolademelk te kunnen drinken. Alle leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek krijgen binnenkort bericht dat zij vijf stemmen kunnen verdelen over de aangemelde verenigingen. Deze stemperiode is van 10 tot en met 25 maart. Daarna wordt duidelijk welke vereniging welk bedrag krijgt uitgekeerd. Extra prijzen zijn er ook nog voor de meest creatieve, best digitale, meest jeugdige, beste outdoor en de X-factor campagne.

Het enthousiaste bestuur en diverse vrijwilligers van de IJsbaanvereniging hopen met dit leuke en creatieve filmpje veel stemmen te kunnen scoren. En eventueel voor de extra prijs te kunnen gaan. De inhoud van de film houdt de vereniging nog even geheim zodat veel mensen deze zullen gaan bekijken op het internet. De lancering zal via de facebook-site van de vereniging zijn: Facebook IJsbaanvereniging Nooitgedacht Slagharen. Daarna ook op Youtube en Vimeo. De vereniging hoopt dat velen de film zullen delen.

Tussentijds mochten de aanwezigen al een kijkje nemen van het resultaat van de opnamen. En uiteraard was er na afloop even tijd om de gezamenlijke cast en crew op een foto vast te leggen.

 

 

Nooitgedacht 1

Nooitgedacht 2

Nooitgedacht 3

Nooitgedacht 4

nooitgedacht 5