Vechttrofee? Wie? Ans, Astrid of Dook?

9 januari 2016 Evenementen

De drie genomineerden van de Vechttrofee zijn bekend!

Nog een paar weken en dan wordt alweer voor de zevende keer de Vechttrofee uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich buitengewoon verdienstelijk heeft ingezet om Vechtdal Overijssel te promoten. Wie wordt de opvolger van onder andere Margé Hans, Johan Drenth en Vechtdalranger Nico Arkes (2015)? De genomineerden voor dit jaar zijn Ans Naber, Dook van Gils en Astrid Fidder. Eén van hen ontvangt op donderdagavond 28 januari, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Vechtdal Marketing, de Vechttrofee.

Jaarlijks reikt Vechtdal Marketing de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal en zij zijn uiteindelijk ook degenen die bepalen wie de prijs wint, nadat uit alle aanmeldingen een top drie is gemaakt.

De genomineerden zijn …

Ans Naber
Ans is directeur van De Koppel, het Natuuractiviteitencentrum in Hardenberg. Zij zet zich op allerlei manieren in voor de promotie van het Vechtdal en is betrokken bij vele initiatieven zoals de Anjerpunten, Groene Loper, Stichting Recreatie en Toerisme Hardenberg, Adviseurs voor de Toekomst, Ruimte voor de Vecht en Vechtival.

Dook van Gils

Dook is een freelance journalist en al jaren hard bezig het Vechtdal te promoten met haar talloze prachtige foto’s van de streek en natuurlijk de Vechtdalkalender. Ze heeft een uitgebreid netwerk en verbind daarmee iedereen aan elkaar in het Vechtdal, o.a. als voorzitter van Zakennet Ommen. Ze heeft het Repair Café en Bewust Vechtdal naar het Vechtdal gehaald en is actief als vrijwilligster voor VNM de Vechtstreek.

Astrid Fidder
Astrid is de eigenaresse van B&B de Rheezer Kamer. Ze is gedreven om haar B&B op een unieke wijze te promoten, maar nooit zonder het Vechtdal erbij te betrekken. Ook probeert zij vanuit haar ambassadeursrol in de gemeente Hardenberg samen te werken om zo gezamenlijk nog sterker te worden. Zij trekt er ook gerust in haar eentje op uit om het Vechtdal te promoten, ambitie en gedrevenheid zijn passende woorden voor Astrid.

Geef uw stem door!

Iedereen die zijn of haar stem wil uitbrengen op een van de genomineerden kan dat doen door hun keuze vóór dinsdag 26 januari te mailen naar nwestenbroek@vechtdalmarketing.nl.

vechtdal-a

Vechttrofee bij Zandman Beerze 4a

vechtdal-b