Vechtdal Leeft TV nu ook te zien op glasvezel en via livestream

Vechtdal Leeft TV nu ook te zien op glasvezel en via livestream

Vechtdal Leeft TV timmert flink aan de weg. Naast het feit dat de kijker het nieuws van de zender al jaren kon volgen via de website en via de kabelkrant op Ziggo, kunnen kijkers nu het nieuws ook volgen via een aantal glasvezelaanbieders en via de livestream die via de website wordt aangeboden.
‘Een mooie ontwikkeling’ geeft voorzitter Jan Veurink aan. ‘Doordat we nu via glasvezel en via Ziggo uitzenden, is ons kijkerspubliek verdubbeld. Het uitzendingsgebied is enorm, we zijn te ontvangen van Twente tot en met de Kop van Overijssel. De website is natuurlijk overal te bekijken, dus deze combinatie zorgt voor een mooie stijging van het aantal kijkers’.
Focus op film
Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest bij Vechtdal Leeft TV. In het veranderende medialandschap in Ommen en omgeving, heeft Vechtdal Leeft gekozen om in te zetten op het maken van filmpjes van gebeurtenissen die de inwoner van het Vechtdal raakt, aangevuld met positief dagelijks nieuws. Inmiddels kent Vechtdal Leeft TV een actieve groep van zo’n 20 betrokken vrijwilligers. ‘We hebben mensen die dagelijks de nieuwtjes brengen via de kabelkrant en via de website. Daarnaast hebben we een groep presentatoren met allemaal hun eigen specialisaties. Van sport tot gezondheid, van kunst & cultuur tot maatschappelijke ontwikkelingen. Deze mensen hebben allemaal neus voor interessante onderwerpen die de kijker aanspreekt, waardoor bijna alle filmpjes zeer goed bekeken worden’ aldus Jan Veurink. ‘En natuurlijk zijn we heel blij met onze enthousiaste cameramensen die alles filmen en monteren’.
Waar is Vechtdal Leeft TV te vinden?
Vechtdal Leeft TV is te volgen via Ziggo kanaal 43 en via glasvezel op kanaalnummer 560 en/of 2087. Tevens kunt u het nieuws van Vechtdal Leeft TV volgen via de website www.vechtdalleeft.nl. Daar kunnen ook alle filmpjes worden teruggekeken.

Vechtdal Leeft TV in actie web

foto: Vechtdal Leeft.