TV Coach terug in Slagharen

4 september 2015 Nieuws

Ooit begon ze haar werk als fotograaf in het Attractiepark en werkte ze 12 jaar als redactiemedewerker voor een krant. Na een heel kort avontuur in Spanje,  keerde Schuineslootse Claudia Wehnes terug naar Slagharen. Bij Hennie van der Most in de Bonte Wever kreeg ze destijds een pr-functie en werd productie-assistente bij Most TV. Het is dezelfde Hennie van der Most, die nu haar eigen onderkomen na zo’n 20 jaar op de hoek van de Herenstraat en Coevorderweg zou openen. Want tv bedrijf TV Coach is voortgekomen uit die toenmalige Most TV. Helaas was Hennie op het laatste verhinderd, zo liet hij per video weten en liet de eer daartoe over aan broer Herman.

Het al jaren leeg staande pand is met subsidie van de provincie Overijssel en de medewerking van de gemeente Hardenberg een fraai project geworden van ondernemer Herman van der Most met tien appartementen en een commerciële ruimte. In die ruimte heeft TV Coach zich gevestigd. TV Coach is een allround mediabedrijf voor bedrijfsfilms, voorlichtingsfilms, commercials, animaties, teksten en totaalconcepten.

Claudia over vroeger: ‘Het was geweldig om Hennie van der Most van dichtbij mee te maken en bijv. vol betrokken te zijn bij de aankoop van de kerncentrale in Kalkar. De persvoorlichting draaide toen op volle toeren, omroepen stonden te springen om beelden van alle Most-bedrijven. Geweldig hoe een ondernemer zijn eigen dromen kan najagen en tot een succes kan maken. Een geweldige en leerzame tijd’. Ruim tien jaar geleden maakte het bedrijf TV Coach een documentaire-dvd over Hennie en het ontstaan van vijftien van zijn bedrijven: Most dreams come true. Het was een voorbeeld hoe je je dromen uit kunt laten komen door hard te werken en er in te gelovendat het kan.

TV Coach was de laatste jaren gevestigd in Steenwijk. Maar met de bouw van het nieuwe pand De Brugge aan de Herenstraat 1 in Slagharen deed de kans zich voor om naar de vertrouwde omgeving terug te keren. En dat deed Claudia. Véél succes daar.