Tribute to …. Jan & Anny met ’40 jaar BZN hits’: een super avond

19 december 2016 Evenementen

Tribute to ….  Jan & Anny met ’40 jaar BZN hits’: een super avond.

Het optreden van Jan & Anny met ’40 jaar BZN hits’ samen met Marianne Weber  in de Evenementenhal Hardenberg kon rekenen op veel belangstelling. Zo’n 800 BZN liefhebbers genoten weer van een super avond. Alle hits werden live gezongen en gespeeld door de gouden stemmen van het eerste uur: Jan Keizer & Anny Schilder. Ze werden live begeleid door topmuzikanten en namen bezoekers mee terug naar de laatste decennia van de 20e eeuw toen de Band Zonder Naam met 55 singles in de top 40 stond. Het was ook de tijd dat destijds De Bonte Wever in Slagharen helemaal vol liep en BZN regelmatig een grote publiekstrekker was. 

De band werd opgericht in de jaren 60. Na acht rockachtige-hits werd in 1976 de muzikale koers gewijzigd en scoorde de band met Jan Keizer en de aan de band toegevoegde zangeres Anny Schilder de monsterhit Mon Amour. Het was het begin van een lange zeer succesvolle periode die in 2007 stopte met een afscheidsconcert in Ahoy Rotterdam.

Sinds enkele jaren staan Jan en Anny weer samen op het podium. Dit jaar, 40 jaar na de eerste monsterhit, werd een beperkt aantal concerten gegeven door Jan Keizer en Anny Schilder. Begeleid door een 6-koppige band, waarbij alles live wordt gespeeld en gezongen. En uiteraard konden ze na afloop niet om al hun fans heen, voor een handtekening op de CD cover of voor een foto.

Een tribute, een special met beelden. Zie hieronder.

bznselectie-4

bznselectie-18

bznselectie-10

bznselectie-17

bznselectie-16

bznselectie-15

bznselectie-14

bznselectie-9

bznselectie-8

bznselectie-7

bznselectie-6

bznselectie-5

bznselectie-3

bznselectie-20

bznselectie-2

bznselectie-1

bznselectie-21

bznselectie-13

bznselectie-19