Top acteur Nasrdin Dchar in de Gashouder

Top acteur Nasrdin Dchar in de Gashouder

Zaterdag 4 februari vanf 20.15 uur speelt niemand minder dan top acteur Nasrdin Dchar een try out van zijn nieuwste solovoorstelling in de Gashouder in Dedemsvaart.

Nasrdin Dchar won als eerste Nederlands-Marrokkaanse acteur een Gouden Kalf. De bedank toespraak die hij daarbij hield over passie, dromen en liefde werd direct een hit op social media en maakte vele emoties los.

Nasrdin is een bevlogen en veelzijdig acteur, die onder meer rollen speelde in televisieseries als ‘Moordvrouw’, ‘De meiden van de Herengracht’ en ‘’t Schaep in Mokum’ en in films als ‘Tirza’, ‘Rabat’, ‘Wolf’ en ‘Süskind’. Naast zijn televisie- en filmwerk staat Nasrdin het gehele seizoen op het toneel. Zo speelde hij in ‘De geschiedenis van de familie Avenier’ van Maria Goos, is hij vaste gastacteur bij het Ro Theater en kreeg zijn solovoorstelling ‘Oumi’ overal lovende kritieken van zowel pers als publiek. 

Wij zijn er bijzonder trots op dat een acteur van een dergelijk statuur naar Dedemsvaart komt. Afgelopen weekend heeft in de Volkskrant een groot interview met Nasrdin gestaan. http://www.volkskrant.nl/voorpagina/-een-stem-op-wilders-voelt-als-een-aanval-op-mij~a4449979/

Ook is Nasrdin Dchar één van de sprekers op de nationale 4 en 5 mei viering 2017. http://www.4en5mei.nl/nieuws/nieuwsbericht/243/annejet-van-der-zijl-en-nasrdin-dchar-spreken-op-4-en-5-mei

 

In de Gashouder speelt de succesvolle acteur zijn voorstelling DAD. Over voor het eerst vader worden en wat dat met je doet. Hoe bereid je je voor op zo’n nieuw leven. In deze tijd. DAD gaat over vaderschap, maar ook over generaties, toen en nu en straks. Over (cultuur)verschillen en overeenkomsten. Over leven en dood. Maar vooral over liefde. Boeiend en herkenbaar.

Informatie en kaartverkoop www.gashouderdedemsvaart.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone