The Korfbattle van KIOS’ 45

22 februari 2016 Korte berichten

The Korfbattle van KIOS’ 45

De jongens tegen de meisjes…………………………..

KIOS ’45 organiseert The Korfbattle, een sportief evenement waarbij jongens en meisjes van 6 – 12 jaar het tegen elkaar opnemen.

Op zaterdag 19 maart van 11.00 tot 14.00 uur organiseert Korfbalvereniging KIOS’45 een aflevering van ‘de jongens tegen de meisjes” in sporthal Möllincksslag in Bergentheim onder de naam The Korfbattle.
Er zijn allerlei leuke spellen, o.a.: Touwtrekken, Broek hangen, Hindernisbaan/estafette en De Schutterskoning(in). Ook is er een springkussen en een patat-en snacklunch. Jongens en meisjes uit groep 3 t/m 8 van de basisscholen in Sibculo, Bergentheim, Mariënberg en Beerzerveld kunnen zich aanmelden via kios45.sibculo@knkv.nl of door via sms of whatsapp naar 06-20534759 voor-en achternaam, leeftijd, telefoonnummer en mailadres door te geven. Let op: Elk meisje meldt ook een jongen aan, elke jongen een meisje. Voor meer informatie zie www.kios45.nl.
Ambassadeurs van KIOS’45 (jeugdleden van 6-12 jaar) nodigen ook rechtstreeks hun klasgenootjes of andere kinderen van die leeftijd uit.

The Korfbattle: gezelligheid, samenwerken: jongens en meisjes samen in beweging!