Teen Party XL mét schuimparty en StukTV

19 april 2016 Evenementen

Teen Party XL mét schuimparty en StukTV in Evenementenhal Hardenberg

De derde editie van Teen Party XL op zaterdag 28 mei in Evenementenhal Hardenberg wordt er één om niet snel te vergeten. Er is een mega schuimparty en StukTV, populair van YouTube, treedt op. Tickets zijn te bestellen op www.teenpartyxl.nl.

StukTV is een populair YouTube-kanaal met drie mannen: Giel, Thomas en Stefan. Ze zijn ook te zien op de landelijke televisie met hun producties. In april 2015 en 2016 won het drietal de VEED-award voor het beste YouTube-kanaal. En nu komen ze naar Hardenberg toe, want sinds 2015 treden de mannen op als dj-act. Zo brachten ze al een single uit met Kraantje Pappie & Crazz Major.

Verder is er tijdens de teenparty schuim, schuim en nog eens schuim. Daarom krijgt iedereen een gratis plastic beschermhoesje voor de mobiele telefoon uitgereikt. Voor alle tieners tussen 12 en 17 jaar wordt écht alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke avond te creëren. Maar er is meer. Naast de komst van StukTV, treden ook DJ’s Benn, Mees, Pepijn en Thomas op.

Online ticketverkoop

De eerste honderden tickets zijn al verkocht. Een ticket is voor 12,50 euro online te bestellen via www.teenpartyxl.nl. Dit is inclusief drie consumpties en garderobe. De avond begint om 20.30 uur. Het feest eindigt om 00.30 uur. Tijdens Teen Party XL wordt geen alcohol geschonken.

Meer informatie is te vinden op www.teenpartyxl.nl. Ook is Teen Party XL te volgen op Facebook: www.facebook.com/teenpartyxl en Instagram: www.instagram.com/teenpartyxl.

Om in de stemming te komen een paar beelden van de vorige teenageparty.

teenageparty 113

teenageparty 112

teenageparty 111