Summer Fair voor 25ste keer op landgoed ’t Laer Ommen

De prachtige tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen zijn dit Pinksterweekend (2-3-4-5 juni) voor het 25ste jaar op rij het decor van Summer Fair. De weersverwachting voor het Pinksterweekend is momenteel zeer gunstig. “Dat betekent niet alleen veel bezoekers uit de regio, ook veel toeristen weten Summer Fair dan te vinden”, zegt organisator Annie Kolthof van Evenementenhal.

Officiële opening.

Het 25-jarig jubileum van Summer Fair werd vanochtend feestelijk geopend door Ron Nijhof en Claas Hamming. Nijhof is eigenaar van Hotel De Zon en Hotel Paping in Ommen en is ook beheerder van Landgoed ’t Laer. Hij verricht de opening samen met Claas Hamming van Lions Club Ommen. De Lions Club Ommen organiseerden in 1993 de allereerste Summer Fair. Na drie edities nam Evenementenhal in 1996 de organisatie voor Summer Fair over. Uiteraard ging de feestelijkheid gepaard met het uitbrengen van een toast en het oplaten van ballonnen. 

Zilveren jubileum met vernieuwde horeca.

Voor dit zilveren jubileum is het horecagedeelte flink vernieuwd. Er zijn onder andere grilgerechten van een barbecuespecialist, high tea en Italiaanse koffie. Verder zijn de terrassen feestelijk aangekleed. Dit 25-jarig bestaan van Summer Fair wordt door organisatie en deelnemers gevierd met historisch besef en blik op de toekomst. Van moderne muziek en trendy producten en accessoires tot tijdloze kunst en klassieke delicatessen. Bezoekers kunnen deelnemen aan één van de creatieve workshops of luisteren naar de akoestische klanken van de poptroubadour. Een extra toevoeging aan de Summer Fair is dit jaar een puzzelroute voor bezoekers met mooie prijzen.

Toeristische trekpleister.

Vorig jaar kwamen meer dan 12.000 bezoekers op het 4-daagse evenement af. Summer Fair is niet alleen in trek bij bezoekers uit de directe omgeving, maar heeft een landelijk bereik. Daarnaast is Ommen tijdens het Pinksterweekend rijk gevuld met vakantiegangers. “Vooral nu de weersverwachtingen zo positief zijn. Dat komt de belangstelling voor Summer Fair alleen maar ten goede”, zegt Kolthof.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone