Start van de Week van de Amateurkunst

De WAK, de Week van de Amateurkunst in het Vechtdal, ging vandaag van start. In het LOC+ in Hardenberg aan de Parkweg konden de kinderen vanaf 11 uur tegeltjes schilderen.

Van 28 mei t/m 5 juni wordt de week van de amateurkunst (WAK) in het Vechtdal gevierd. En dat alweer voor de vierde keer op rij. Tijdens de WAK laten enthousiaste amateurkunstenaars uit Ommen, Dalfsen en Hardenberg elkaar en het publiek genieten van dans, muziek, theater, beeldende kunst en meer. Er zijn voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, open dagen en andere kunstzinnige uitingen te beleven.

Waarom doet men mee?
Aan anderen laten zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen, dat is de bedoeling van de WAK. En wie weet levert het ook nog nieuwe leden op voor je koor, muziekvereniging, dansclub of theatergroep of anderszins!

Kom kijken en doe mee!
Dat is de boodschap van de WAK. Amateurkunstenaars zijn blij met enthousiast publiek. Laat je verrassen en kom kijken! Of doe mee aan een workshop en ontdek nieuwe vaardigheden bij jezelf. Nog niet eerder was er zoveel aanbod van workshops als in deze vierde Vechtdal WAK. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende mogelijkheden. Kijk op deze website bij het workshopoverzicht wat de mogelijkheden zijn.

WAK tegel 8

WAK tegel 7

WAK tegel 6

WAK tegel 5

WAK tegel 4

WAK tegel 3

WAK tegel 2

WAK tegel 1