Start bouw 37 appartementen centrum Hardenberg

Start bouw 37 appartementen centrum Hardenberg

Beter Wonen Vechtdal is officieel gestart met de bouw van 37 appartementen aan de Barbierstraat, voormalig terrein Alfa College, in het centrum van Hardenberg. In het complex komen 10 appartementen met 2 slaapkamers en 27 appartementen met 1 slaapkamer. Tevens wordt het complex voorzien van een lift. Hierdoor zijn de appartementen geschikt voor alle doelgroepen. Voor de zomer van 2017 is de bouw gereed.

Veel belangstelling
Een maand geleden is de verhuur gestart voor deze appartementen. Zoals verwacht was er veel belangstelling, maar liefst 120 reacties . Momenteel is Beter Wonen Vechtdal nog bezig met de toewijzing van de laatste appartementen. Er kan niet meer gereageerd worden.

Marschweide
Vanwege de hoge belangstelling naar woningen op deze locatie gaat Beter Wonen Vechtdal door met bouwen. In oktober 2016 wordt er gestart met de bouw van het complex ‘De Marschweide’. Op de locatie, waar voorheen de ligweide van zwembad De Marsch lag, komen 21 eengezinswoningen en 6 appartementen. Naar verwachting vindt de oplevering medio 2017 plaats. Op maandag 12 september 2016 is er voor alle geïnteresseerden een inloopbijeenkomst in het LOC aan de Parkweg.

start bouw

Barbierstraat web