HHC verslaat Regioteam Hardenberg: winst van 4-0

Het Regioteam speelde dinsdagavond 17 mei aanstaande op “De Dubbeltreffer” in Sibculo tegen topklasser HHC Hardenberg. Die wedstrijd stond onder leiding van Erik ter Brake uit Dedemsvaart. Van elke gemeentelijke vereniging, met uitzondering van sc Lutten, was één speler geselecteerd. In verband met mogelijke competitieverplichtingen had SC Lutten besloten  geen speler af te vaardigen. Ook hadden de coaches een aantal gastspelers uitgenodigd. Gastspelers zijn spelers die in de gemeente Hardenberg woonachtig zijn (geweest) en nu actief zijn bij een betaald voetbalorganisatie of op topamateurniveau.

Het team staat onder leiding van Michel Janssen, Gert Heerkes en Arend Slot. De selectie bestaat uit de volgende spelers: Jarko van Zandwijk (DKB), Melvin Koetsier (HHC Hardenberg), Jan Peter Ekker (SVV ’56), Leo Scheepmaker (DOS ’37), Dérian Reinders (FC Emmen), Dennie Wind (SVV ’56), Ivar Nijboer (Kloosterhaar), Menno Heerkes (Heracles), Roy Seinen (Grambergen), Tom Heerkes (PEC Zwolle), Rick Koelman (Bergentheim), Patrick Drenthen (Mariënberg), Ludo Moyo (Hardenberg ’85), Gerwin Stegeman (Bruchterveld), Matthijs Platvoet (Avereest), Patrick Pater (Dedemsvaart), Nick Dekker (SCD ’83) en Glenn Marsman (Balkbrug).

HHC Hardenberg speelde vanavond in de vertrouwde opstelling. Alleen op de keeperspositie was een wijziging doorgevoerd. Jurn Jan van de Belt nam de plek van Sander Danes over onder de lat.  Het tempo lag in de wedstrijd niet heel erg hoog. Toch wist HHC na 21 minuten op voorsprong te komen door een doelpunt van Rob van der Leij op aangeven van Mark Veldmate. Even later leek het aan de andere kant raak voor het Regioteam, maar voordat de bal werd ingeschoten, floot de scheidsrechter al voor buitenspel. Vlak daarna schoot Tom Heerkes uit een vrije trap het regioteam bijna naast HHC, maar die bal kwam op de paal terecht. De beide teams gingen rusten met een 0-1 tussenstand.

In de tweede helft werd er bij HHC volop gewisseld. Stijn Pol, Jorn Kremer, Stan Ypenburg, Yakob Hoeseb en Andrej Piljic kwamen (gedurende) de tweede helft in het veld voor Dennis Krohne, Glenn Kobussen, Gersom Klok, Rob van der Leij en Koos Werkman . 

HHC ging in de tweede helft voortvarend van start. Uit een mooie aanval gaf Manuhutu een voorzet, die Van der Leij terugkopte op Piljic. Piljic schoot de bal prima binnen en verdubbelde de voorsprong van HHC al na 2 minuten. Met nog een half uur te gaan wist Jan Hooiveld de 3-0 te maken op aangeven van Rob van der Leij. Het slotakkoord was opnieuw voor Andrej Piljic. Hij bepaalde 5 minuten voor tijd de eindstand op 4-0.

Bekijk foto’s van de opkomst en de eerste helft.

regiohhc 1

regiohhc 2

regiohhc 3

regiohhc 4

regiohhc 5

regiohhc 6

regiohhc 7

regiohhc 8

regiohhc 9

regiohhc 10

regiohhc 12

regiohhc 13

regiohhc 14

regiohhc 15

regiohhc 16

 

regiohhc 18

regiohhc 19

Presentatie
Woensdagavond 11 mei werd de selectie gepresenteerd in het clubhuis van SVV ’56 op sportpark ‘De Dubbeltreffer’ in Sibculo. Gert Heerkes, samen met Michel Jansen en de niet aanwezige Arend Slot het coachingtrio vormend, maakte de namen van de spelers bekend. Verder bestaat de staf uit de fysiotherapeuten Piet Kampman en Evan Reinders, het materiaal is in handen van Albert Muis en Boudewijn Gaasbeek en Hans Heering verzorgt de PR. Een viertal spelers kon niet aanwezig zijn. Johan Gaasbeek interviewde de spelers individueel aan de hand van hun voetbalpaspoort dat op het scherm werd weergegeven. Daarna werd de door Boom Regionale Uitgevers ter beschikking gestelde bokaal  voor de gemeentelijk topscorer al uitgereikt aan Roy Seinen van sv Gramsbergen.  Dat deed PR man Hans Heering. Na de pauze was er een forum georganiseerd. Achter de tafel zaten Jan-Piet Bosma (assistent-trainer HHC Hardenberg) en de coaches Gert Heerkes en Michel Jansen van het Regioteam. Piet-Cees van der Wel, o.a. bekend van #HHCNOW TV en Studuo 28,  nam de presentatie voor zijn rekening.

Selectie
De volgende selectie passeerde de revue: Melvin Koetsier (HHC Hardenberg), Jarko van Zandwijk  (DKB), Jan Peter Ekker (SVV ’56), Leo Scheepmaker (DOS ’37), Dérian Reinders (FC Emmen), Dennie Wind (SVV ’56), Ivar Nijboer (Kloosterhaar), Menno Heerkes (Heracles), Roy Seinen (Grambergen), Tom Heerkes (PEC Zwolle), Rick Koelman (Bergentheim), Patrick Drenthen (Mariënberg), Ludo Moyo (Hardenberg ’85), Gerwin Stegeman (Bruchterveld), Matthijs Platvoet (Avereest), Patrick Pater (Dedemsvaart), Nick Dekker (SCD ’83) en Glenn Marsman (Balkbrug). Het is niet helemaal uitgesloten dat er nog een wijziging wordt doorgevoerd.

 

presregioteamzelf 16

presregioteamzelf 15

presregioteamzelf 14

presregioteamzelf 13

presregioteamzelf 12

presregioteamzelf 11

presregioteamzelf 10

presregioteamzelf 9

presregioteamzelf 7

presregioteamzelf 6

presregioteamzelf 5

presregioteamzelf 4

presregioteamzelf 3

presregioteamzelf 2

presregioteamzelf 1