Slobberfeest voor de 16de keer

4 augustus 2015 Evenementen

‘De voorbereidingen van het Slobberfeest 2015 zijn alweer in volle gang. Op donderdag 6 en vrijdag 7 augustus presenteren wij de 16e editie van het Slobberfeest. Maar liefst twee dagen lang is het Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten. Naast het vele publiek, dat vaak speciaal terug komt van vakantie, zijn er diverse artiesten die het feestje compleet maken.’

Dat staat te lezen op de website www.slobberfeest.nl.

Inderdaad zijn de voorbereidingen in volle gang. Afzethekken, apparatuur en andere benodigdheden staan inmiddels al op het Wilhelminaplein. Tevens zie je ‘hier op VechtdalDichtbij archiefbeelden van de sfeer op het Slobberfeest uit het verleden. Om al vast in de mood te komen!

Programma

Donderdag staan de feestformatie Helemaal Hollands en The Clash of the Coverbands finalist Empire op het podium. Met hun brede repertoire laat het duo Helemaal Hollands al jarenlang feestgangers totaal uit hun dak gaan met o.a. de hits ‘waar is dat feestje’ en ‘zak een naar beneden’. Uiteraard ontbreken de stampende feestmedley’s ook deze keer niet.

Vrijdag komt Emmaly Brown rocken op het Wilhelminplein. Emmaly is bekend van o.a. The Voice of Holland, daarnaast deed ze succesvol mee aan een grote talentenjacht in Amerika. Met haar prettige rockstem, stoere uitstraling stijgt ze niet alleen vocaal boven iedereen uit maar is het zeker volop genieten. Ze zingt elk genre, rockt als een rockstar en zingt ballads vaak beter dan het origineel.

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van de dames en heren van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Naast de populaire all time classics speelt de band, met blazers, superlenige sexy danseressen en een knetterende videoshow, up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Beleef de speciale Papa di Grazzi sound in een daverende show!

Op beide dagen staat DJ Jan Gerrits op de bühne om tussen de live-muziek het plein in een fantastische sfeer te brengen. DJ Jan draait in de bekendste discotheken in heel Oost-Nederland, ook op festivals en diverse feesten kom je hem geregeld tegen.

“Zoals het nu lijkt zijn ons de weergoden goed gezind en hopen wij u te mogen begroeten op deze editie voor een mooie afsluiting van de bouwvak!  Het Slobberfeest is het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten en is, op de laatste donderdag en vrijdag, de traditionele afsluiter van de bouwvak. We wensen iedereen een fijne vakantie en tot op het Wilhelminaplein!” aldus Allard & Patricia Brunink op hun website.