Sanne’s Bierpop met overnachting in karton: de nieuwe festivalformule?

20 november 2016 Evenementen

Sanne’s Bierpop met overnachting in karton: de nieuwe festivalformule?

“Whooooowwwwww BIERPOP IS UITVERKOCHT!!!!!! Dit is waar je het voor doet. Wat fantastisch dat jullie met z’n allen weer komen! Het wordt weer een top avond en hopelijk volgen er nog vele jaren!” Aldus Sanne Hans op social media.

Alle 6.000 beschikbare festivaltickets voor de tweede editie van Bierpop waren uitverkocht. Het muziekfestival – georganiseerd door Miss Montreal – vond gister plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Eerder werd al bekend dat de indoorfestivalcamping was volgeboekt. Daarmee heeft Bierpop een landelijke primeur te pakken, want het was Nederlands eerste indoorfestivalcamping ooit.

Bierpop vierde haar debuut in 2015. Ook toen raakte het festival vroegtijdig uitverkocht. Dit jaar breidde Bierpop uit met Nederlands eerste indoorfestivalcamping waar bezoekers overnachten in een kartonnen tent. En dat bleek al snel een schot in de roos te zijn, want anderhalve maand voor het feest waren alle slaapplekken bezet. Nu zijn ook alle 6.000 beschikbare festivaltickets uitverkocht.

Tijdens de tweede editie van Bierpop waren er naast de hoofdact van Sanne zelf, optredens van De Dijk, Bökkers en Memphis Maniacs. De line-up bestond verder uit een mystery guest, in dit geval niemand minder dan Guus Meeuwis.

Bekijk de beelden van vooraf toen alles in volle gereedheid stond en van het optreden van Sanne en Guus Meeuwis.