Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg bestaat 20 jaar

2 november 2016 Evenementen

Het zal veel agrariërs niet ontgaan zijn: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg bestaat 20 jaar! Gister gaf Herman van der Most – oud-eigenaar van Evenementenhal en altijd gepassioneerd ambassadeur voor de Agrarische Vakbeurzen – in het gezelschap van beursdeelnemers en pers een informeel, feestelijk startsein voor RMV Hardenberg 2016.  Op de foto impressie geniet hij van alles om zich heen, van alle contacten en van het geweldige spektakel dat de vakdagen zijn. Inmiddels is het al weer drie jaar geleden dat hij afscheid nam als directie van de Evenementenhallen.

Veiling voor het goede doel: Orange Babies.

Om dit 20-jarig bestaan extra kleur te geven, organiseert Evenementenhal een veiling voor het goede doel: Orange Babies. De veiling bestaat uit producten van exposanten van RMV met een minimale verkoopwaarde van 200 euro. Bezoekers kunnen op deze producten bieden vanaf minimaal 100 euro. Biedingen vinden plaats op alle drie beursdagen (1, 2 en 3 november) in Hal 7 of via www.evenementenhal.nl/rmv-hardenberg. Bezoekers weten niet van elkaar hoeveel op een product geboden is. Dit heet in jargon een ‘tender’, een soort aanbesteding. Aan het einde van de laatste beursdag worden de producten ‘afgehamerd’ op het hoogste bod. De feestelijke overhandiging van de cheque wordt gedaan om 20.00 uur in Hal 7 door presentatrice, actrice en voormalig model Irene van de Laar.

Het exposantenveld bestaat uit maar liefst 400 exposanten. RMV Hardenberg is traditioneel de drukst bezochte vakbeurs in de Hardenbergse Evenementenhal. Vorig jaar mocht de organisatie rekenen op de belangstelling van 32.270 bezoekers uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche.

‘Kijk op de Koe’

Tijdens RMV Hardenberg 2016 staat ruim 1.500 m2 beursoppervlakte in het teken van ‘Kijk op de Koe’. Dit nieuwe initiatief bestaat uit een krachtige bundeling van KI-bedrijven met vooruitstrevende visies op de koe. ‘Kijk op de Koe’ is te zien – en vooral te beleven – in hal 7. In totaal bundelen zes KI-bedrjiven hun krachten met elkaar: WWS, K.I. SAMEN, Semex, K.I. Kampen, K&L en Masterrind. Naast het verstrekken van informatie aan bezoekers, presenteren de KI-bedrijven meerdere dochtergroepen op de beursvloer. Er zijn zo’n dertig dochters te bewonderen die in alle opzichten een 24 uurs een vijf sterren verzorging krijgen zijn om de dames er optimaal uit te laten zien! Ook vandaag en morgen zijn de dochters daar te bewonderen.

rvm-evhal-19

rvm-evhal-1

rvm-evhal-2

rvm-evhal-3

rvm-evhal-4

rvm-evhal-5

rvm-evhal-6

rvm-evhal-7

rvm-evhal-8

rvm-evhal-9

rvm-evhal-10

rvm-evhal-11

rvm-evhal-12

rvm-evhal-13

rvm-evhal-14

rvm-evhal-15

rvm-evhal-16

rvm-evhal-17

rvm-evhal-18 rvm-evhal-20

rvm-evhal-21