Rondje Radewijk was op alles voorbereid

Rondje Radewijk en Tweede Pinksterdag zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. En dat al voor de derde keer! 11 Bedrijven en organisaties zetten op de 22 km lange fietsroute hun deuren open. Bij PKN kerk de Opgang en Erve Ramaker was rekening gehouden met extra parkeervoorziening voor auto’s om van daaruit te kunnen starten. Dat opstappen kon ook trouwens bij alle andere deelnemers langs de route voor het rondje.

Zaterdag 8 mei kwamen bijna alle participanten bij elkaar om alle puntjes nog eens op de i te zetten om super voorbereid te zijn om de talloze fietsers en bezoekers te gaan ontvangen. Terwijl aan een van de picknick tafels werd genoten van een kopje aspergesoep werden alle zaken nog eens op een rij gezet werden. De duimen ging er om hoog ten teken dat ze er zin in hadden. Dat was bij buffelfarm en aspergekweker firma Kelder waar ook veel kinderen uitgenodigd waren om mee te doen aan de ballonnenwedstrijd. Niet een maar twee ballonnen mochten samen een adreskaartje mee de lucht innemen. Aan helder blauwe lucht en wind was geen gebrek, zodat de kinderen én de waterbuffels de ballonnen heel lang konden nakijken.

Bekijk ook de foto’s van het Rondje zelf op 16 mei van twee van de elf activiteiten en wel bij Erve Ramaker en Korenmolen Windlust .

 

 

rondjeradewijka 1

 

poster-rondje-radewijkweb

rondjeradewijk 1

rondjeradewijk 2

rondjeradewijk 3

rondjeradewijk 4

rondjeradewijk 6