Pump up the 90’s in Hardenberg groot succes met 6.500 bezoekers

Pump up the 90’s in Hardenberg groot succes met 6.500 bezoekers

HARDENBERG – Evenementenhal Hardenberg stond afgelopen zaterdag in het teken van het grootste 90’s event van Noord- en Oost-Nederland: Pump up the 90’s. Maar liefst 6.500 feestgangers gingen uren lang uit hun dak op muziek van Darkraver, T-Spoon, Charly Lownoise en Flamman & Abraxas.

Alle feestgangers werden tijdens deze achttiende editie getrakteerd op een mega licht- en geluidsshow. Ook de optredens van de dj’s vielen erg in de smaak bij het publiek, waardoor Evenementenhal Hardenberg urenlang op z’n kop stond met duizenden feestende mensen. Steeds meer bezoekers ervaren Pump up the 90’s als een feestelijke reünie met vrienden en familie die een gezellig avondje uit willen.

Het populaire muziekfestijn was ook dit keer in een vroegtijdig stadium al uitverkocht. Tijdens deze editie was de complete garderobe voor het eerst vervangen door kluisjes. Hierdoor waren de wachtrijen voor de garderobe verleden tijd en konden de bezoekers de gehele avond bij hun eigendommen terecht. De introductie van de kluisjes is vlekkeloos verlopen, evenals het hele evenement.

De komende editie van Pump up the 90’s in Hardenberg vindt plaats op zaterdag 12 november 2016. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en tickets zijn te verkrijgen via www.pumpupthe90s.nl.

pumpup web