Plaggenmarsch Tuinmeubelen Taptoe: muzikale zaterdag Hardenberg

20 september 2016 Evenementen

Plaggenmarsch Tuinmeubelen Taptoe Hardenberg: grote afsluiter van zomerprogramma. Plaggenmarsch Tuinmeubelen Taptoe: muzikale zaterdag Hardenberg

De Plaggenmarsch Tuinmeubelen Taptoe Hardenberg was dé grote afsluiter van het zomerprogramma van Stad Hardenberg Promotie. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een van de hoogtepunten van de zomer en mag met recht een publiekstrekker genoemd worden. De Taptoe Hardenberg is een evenement dat iedereen een keer gezien zou moeten hebben. De sfeer, de entourage en de hoeveelheid publiek maken het tot een mooie belevenis! Ook dit jaar tekende Plaggenmarsch Tuinmeubelen voor de sponsoring van de Taptoe en van het vuurwerk na afloop op de uiterwaarden van De Vecht.
De Markt in Hardenberg was ook dit jaar weer het decor vormen voor dit prachtige evenement. Het begon ’s middags al met een concert van het Regionaal Vrijetijds Orkest (RVO) op de Markt. Muziekvereniging Jubal uit Dedemsvaart gaf een mini-concert bij Oostloorn en hield daarna een streetparade door Hardenberg. Vanaf 19.30 uur begon het spektakel op de Markt. SDG uit Ane verzorgde het voorprogramma. Daarna waren er de muziekshows van ook weer Jubal uit Dedemsvaart,  van Drum- en showband Adest Musica uit Sassenheim en van  Muziek- en Showband Juliana, Muziek- en Showband Bernhard (jeugd), beiden uit Amersfoort. Ook gezamenlijk traden de laatsten op als Massed Band show Juliana en Bernhard. Tijdens de Taptoe werd gecollecteerd voor de Vrienden van de Saxenburgh Groep en voor de Voedselbank. Zo wordt plezier gecombineerd met een stukje maatschappelijke betrokkenheid.

taptoe 8

taptoe 9

taptoe 10

taptoe 11

taptoe 12

taptoe 13

taptoe 14

taptoe 15

taptoe 16

taptoe 17

taptoe 18

taptoe 19

taptoe 20