Papa di Grazzi show op 3e Bissingh woensdag

4 augustus 2016 Evenementen

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen w.o. een superscherpe 6 mm Led Wall, superdeluxe geluid en een licht systeem die je elders in Nederland amper bij Top 100 bands tegen zult komen. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ,, u vraagt wij spelen ” momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

Dat maakten de bezoekers mee op de derde woensdag van de Ommer Bissingh. De beelden zijn bij de start van de show gemaakt en later op de avond toen de Markt bijna geheel volgestroomd was.

Het was de derde woensdag van de Ommer Bissingh met het thema I am YOUP Kunst en Kids. Overdag kon de jeugd genieten van het jungleplein, een strand met modderpoel, een brandweerplein, muziek met een echte kunst en klieder en glitter en glamour en nog veel meer. De Ommer Bissinghdag was weer een dag vol avonturen, ontdekkingen en verrassingen. Op het Kerkplein vond men kunst. Ongeveer dertig kunstenaars presenteerden hun werk waaronder schilders, glaskunstenaars, kermisten, houtsnijders etc..  Op het Vrijthof was het Kunst en Kliederplein en op de Markt was een belevingspad.  Men kon lekker snuffelen lekker snuffelen op de kleedjesmarkt in de Bermerstraat en op het 11 Aprilplein. In de Varsenerstraat kon men genieten van een echt strand met een echte DJ,  kon men schatgraven, klauteren en springen.

papadigrazziommen 1

papadigrazziommen 2

papadigrazziommen 3

papadigrazziommen 7

papadigrazziommen 4

papadigrazziommen 6

papadigrazziommen 11

papadigrazziommen 10

papadigrazziommen 9

papadigrazziommen 13

papadigrazziommen 8   papadigrazziommen 5    papadigrazziommen 12