Oscar-nominatie voor film IJsbaanvereniging Slagharen

26 februari 2016 Nieuws

Oscar-nominatie voor film IJsbaanvereniging Slagharen. Geheel onverwacht kwam er deze week een bijzondere envelop in de bus bij IJsbaanvereniging Nooitgedacht Slagharen e.o. Zoals de buitenkant al verraadde was het post uit Amerika. En wel een Oscar-nominatie voor de hoofdrolspeelster uit de nieuwe film van de vereniging.

In het kader van de Clubkas Campagne van de Rabobank werd onlangs een korte film gemaakt door TV Coach uit Slagharen. De nominatie is voor beste actrice in een korte buitenlandse film. De gelukkige is Herma Maat.

Drie van de negen bestuursleden van de ijsbaan gingen trots op de foto met dit relikwie. Op de foto van links naar rechts: secretaris Herman Kosse, voorzitter Michel Bakker en penningmeester Martijn Arkes. De ene verrassing na de andere blijft zich opstapelen voor de vereniging. Na bezoek van een Amerikaans tv-programma, nu een Oscar-nominatie. Waar dit alles toe zal leiden is nog ongewis in dit haast sprookjesachtige verhaal.

Het blijkt in ieder geval dat de film veel los heeft gemaakt in de wereld. Kijkers vanuit de hele wereld bezochten de film. Dat dit alles een positief effect heeft voor de Clubkas Campagne van de Rabobank voor nieuw meubilair is wel duidelijk. Het bestuur en de leden van de IJsbaanvereniging kijken met verwachting uit naar wat de nabije toekomst verder nog zal brengen.

nominatie ijsbaanver.

Fotobijschrift:
Bestuursleden IJsbaanvereniging met nominatie van links naar rechts: secretaris Herman Kosse, voorzitter Michel Bakker en penningmeester Martijn Arkes.

Voor voorgaande informatie over deze ijsbaanvereniging,  klik hier.