Oranje-supporters en HHC Leedies samen voor Hoop

Let op: op 23 april! Oranje-supporters en HHC Leedies samen voor Hoop. Feestavond in clubhuis.

samenloop 2

 

Op zaterdag 23 april speelt HHC Hardenberg om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen BVV Barendrecht. Naast de strijd om 3 punten staat er deze dag een ander doel centraal: ‘De SamenLoop voor Hoop’. Een afvaardiging van de vaste supporterskern van HHC Hardenberg zal voorafgaand aan de wedstrijd verschillende acties organiseren voor dit goede doel. Verenigd als team ‘Oranje Supports’ worden alle supporters en hun omgeving opgeroepen zich bij hen aan te sluiten. Op de Boshoek zal de verloting bij de poort door Club Support gedoneerd worden aan dit goede doel, waarvoor op 27 en 28 mei 24 uur lang gelopen wordt. Daarnaast worden er kaarsenzakken en HHC-merchandise verkocht om de bijdrage te verhogen.

Na afloop van de wedstrijd verzorgen de vier vrouwenteams van HHC Hardenberg, onder de naam HHC Leedies, een gezellige feestavond in ons clubhuis! DJ Red Devil verzorgt de muziek, in ruil voor een mooie donatie draait hij de favoriete muziek van de aanwezigen. Daarnaast worden er leuke prijzen vergeven tijdens het Rad van Fortuin en worden er leuke en lekkere producten verkocht in de marktkraam.

Het is dus zeker de moeite waard om 23 april alvast in de agenda te noteren, op tijd naar de Boshoek te gaan en na afloop nog even de kantine op te zoeken.

HHC in de bres voor het goede doel.
HHC Hardenberg is van plan om vanaf dit seizoen ieder jaar één zaterdag ter beschikking te stellen aan de goede doelen waar de leden en supporters van de club zich voor inzetten. Deze doelen kunnen worden aangemeld bij het bestuur. HHC hoopt zo tegemoet te komen aan alle goede doelen die ieder jaar aankloppen.

 

 

HHCsamenloop