Open huis op Landgoed de Stekkenkamp

13 februari 2016 Evenementen

Op 13 februari organiseerden Dagcentrum de Stekkenkamp en trainingscentrum Pro Elan van de Saxenburgh Groep in samenwerking met het Vechtgenotenhuis een open huis op Landgoed de Stekkenkamp in Ommen.  Men kon op een laagdrempelige en informatieve manier kennismaken met de doelstelling, de activiteiten en de sfeer van Dagcentrum de Stekkenkamp, Pro Elan en het Vechtgenotenhuis. 

Binnen dagcentrum de Stekkenkamp was er een mini-markt met zelfgemaakte producten en was er de mogelijkheid een aantal van de aangeboden activiteiten zelf te ervaren middels kleine workshops. Het Vechtgenotenhuis heeft een programma met afwisselende activiteiten, met de nadruk op ontmoeting, lotgenoten contact, informatie, creativiteit en ontspanning. Om 11.30 uur kwam arts Wouter de Vos een presentatie geven over het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Bij Pro Elan wordt de ruimte geboden voor ontmoeting in de meest brede zin van het woord. Netty Kolling van de Saxenburgh Groep vertelt dat men daar kan trainen en vergaderen midden in de natuur van Landgoed de Stekkenkamp in Ommen. De accommodatie is geschikt voor groepen van diverse omvang. Zalen de Berk en de Es zijn geschikt voor tot 10 personen, zaal de Eik leent zich voor groepen tot 30 personen. Men kan altijd terrasdeuren open slaan of het aangrenzend terras opzoeken.  Er is een eigen woonkeuken met een sfeervolle eettafel met aandacht voor producten uit het Vechtdal. Alle ruimtes bieden vrij uitzicht en toegang tot de wandelpaden van het landgoed.
Het landgoed is te vinden aan de Beerzerweg 5d bij Ommen.

opendagstekkenkamp 9

opendagstekkenkamp 10 opendagstekkenkamp 3

opendagstekkenkamp 2

opendagstekkenkamp 1 opendagstekkenkamp 4

opendagstekkenkamp 5

opendagstekkenkamp 6

opendagstekkenkamp 8