Open Huis Businesscenter De Nieuwe Marke

Auteur ‘Egostrippen’ Rick van Asperen sprak op Open Huis Businesscenter De Nieuwe Marke

Op donderdag 21 april a.s. organiseerde Businesscenter De Nieuwe Marke in Ommen haar Open Huis, waarvoor alle ondernemers uit Ommen van harte waren uitgenodigd. Naast het feit dat men het pand kon bekijken, was er een bijzonder spreker uitgenodigd, Rick van Asperen. Rick is bekend van het boek Egostrippen. Maar wat is Egostrippen eigenlijk?
Egostrippen is een verzameling van verrijkende inzichten, intenties en vaardigheden waarmee je je eigen potentie en dat van anderen ontdekt en de ruimte leert geven om te kunnen groeien. Door je ego te strippen, merk je dat je veel gemakkelijker bij je potentie komt. Strippen betekent letterlijk ‘ontdoen van het overtollige’. Wat is dan het overtollige? Dat zijn bijvoorbeeld de hechtingen aan je gedachten, oordelen, vooroordelen, bezittingen, zelfbeelden en oude gedragspatronen. Rick van Asperen legt in een boeiende en humoristische presentatie uit hoe je je ego kunt ‘strippen’, en welke potentie je daarmee vrij maakt. Hij hield een inspirerend verhaal!

Businesscenter De Nieuwe Marke biedt alles wat de (kleine) ondernemer nodig heeft. Representatieve kantoren, praktische vergaderkamers, wachtruimte en alle benodigde faciliteiten. De huidige gebruikers van het pand presenteren op deze middag ook graag hun bedrijf aan de bezoekers.
Natuurlijk werd de middag afgesloten met een informele netwerk.

????????????????????????????????????

nieuwe marke 1

nieuwe marke 2

nieuwe marke 3

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

????????????????????????????????????