Open dag HHC Hardenberg

15 augustus 2015 Evenementen

HHC Clubsupport organiseerde zaterdag 15 augustus samen met BBFreestyle een waar voetbalfeest! De Open Dag was en is immers het officiële startschot voor het nieuwe voetbalseizoen voor jong en oud.

Het voetbalentertainment bureau BBFreestyle uit Groningen verzorgde onder andere voetbal opblaasattracties en was met bekende straatvoetballers aanwezig op sportpark De Boshoek. Er was een voetbalshow en men kon proberen zich allerlei trucs eigen te maken. Iedereen kreeg een scorekaart en met die eigen scorekaart kon men langs de verschillende onderdelen gaan en aan de activiteiten meedoen. Na afloop kregen ze een certificaat.

Nieuwe spelers HHC Hardenberg 1.
Op deze dag kon men ook kennis maken met de nieuwe spelers van HHC Hardenberg! Net als een weerzien met de overige spelers overigens. Men verzamelde dus zoveel mogelijk handtekeningen van de favoriete spelers!

De dag die georganiseerd werd door HHC Clubsupport werd gesponsord door de OCH ondernemersclub van HHC Hardenberg en door Plus supermarkt René Alfring. De Plus supermarkt stelde ook een springkussen beschikbaar voor deze dag!

Als afsluiting speelde HHC Hardenberg 1 zijn laatste oefenwedstrijd, deze keer tegen ACV Assen. Een nuttige wedstrijd, nadat de spelers de hele dag al in touw waren geweest. Een wedstrijd die ook weer winst opleverde, 1-0 door een doelpunt van Rob van der Leij op een voorzet van Glenn Kobussen. Eerder tijdens de oefencampagne had het eerste team onder andere de SalenteinCup in Nijkerk gewonnen met overwinningen op IJsselmeervogels en FC Lienden.

Op 22 augustus begint op De Boshoek de competitie weer, met een eerste thuiswedstrijd tegen ONS Boso Sneek.