Nieuwe culturele ontdekcursussen voor kinderen

Het nieuwe winteraanbod van Cultuurkoepel Vechtdal staat weer online. Tot en met 17 januari kunnen alle kinderen van 1 t/m 12 jaar uit de hele gemeente Hardenberg zich weer aanmelden voor korte culturele kennismakingscursussen. In samenwerking met meer dan vijfentwintig (lokale) kunstdocenten biedt de Cultuurkoepel ook in het winterseizoen weer in veel wijken en dorpen een aantrekkelijk programma aan. Het complete overzicht vindt u op HardenbergKids.nl.

Van glaskunstwerkjes maken in Balkbrug tot circusartiest ‘worden’ in Kloosterhaar. Van toneelspelen in Schuinesloot tot gitaar spelen in Heemse. Van een cursus voor muzikale kleuters in de Krim en Dedemsvaart tot tekenen in Baalder. In dertien verschillende dorpen en Hardenbergse wijken is er voor ieder kind volop keus. Met lessen op het gebied van muziek, toneel, dans, beeldende kunst en nieuwe media, die slechts een euro per keer kosten, is er voor alle kinderen, dicht bij huis, gelegenheid om te ontdekken wat zij het leukste vinden. En willen zij na afloop verder? Dan kan de docent vaak een vervolg bieden.

Kijk snel op www.HardenbergKids.nl voor meer informatie en meld uw kind aan voor een creatieve, swingende of muzikale cursus. Inschrijven kan tot 17 januari. De cursussen starten in de eerste week van februari. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met online aanmelden. Wilt u op de hoogte gehouden worden van actueel aanbod, volg de Cultuurkoepel dan op Facebook/Cultuurkoepelvechtdal.