Lutten Lééft, ook op Koningsdag: het programma!

19 april 2016 Evenementen

Festiviteiten Koningsdag 2016 Lutten

Vorig jaar was er met Koningsdag niets te doen in Lutten doordat deze dag  buiten de feestweek viel die in de eerste week van mei plaats vind. Heel veel mensen vonden dit eigenlijk best wel jammer. Gelukkig heeft d’ Olde Stee, samen met Lutten Lééft en Meer Muziek in Lutten het initiatief genomen om te zorgen dat er dit jaar wel iets  op Koningsdag  te doen is in Lutten.

En wat dan?

Er wordt de Nederlandse vlag gehesen bij het dorpshuis en er is een optocht voor de kinderen van de basisschool die eindigt bij d’ Olde Stee. Daar vindt de rest van het programma plaats. Als het goed weer is dan vinden de festiviteiten buiten plaats en bij slecht weer in de grote zaal van de Olde Stee. Er is die middag live muziek van maar liefs vier bandjes!  Tap a Tune, Bêdjul, Ronald en Hans Acoustic en nog een trio gaan de middag opluisteren.

Verder is er een  BBQ, standjes van de plaatselijke ondernemers, van de voetbalvereniging, een demonstratie van de plaatselijke sportschool,  etc.

Voor de kinderen is er die middag schminken, een springkussen, gratis patat en ranja en nog veel meer!

Programma dus:

  • Om 14.00 uur vlag hijsen bij het Dorpshuis aan de Middenweg
  • Vervolgens een optocht door de bouw van Lutten
  • De muziek begint om 15.00 uur. Bij d’ Olde Stee spelen de bandjes tot ongeveer 21.00 uur

koningsdag

In de Koningsnacht, de avond vóór Koningsdag, dus op de dinsdagavond, is er ook al wat te doen in Lutten. Dan speelt namelijk de topband  ‘de Wethouders’ bij de Olde Stee.

Er gebeurt dus weer van alles, want Lutten Lééft! Ook op Koningsdag.

26april