Line-up Festival Dedemsvaart Natuurlijk: mooie mix

Festival Dedemsvaart Natuurlijk maakt volledige Line up bekend.
Ook in 2016 zorgt festival Dedemsvaart Natuurlijk voor een woest aantrekkelijk muzikaal programma. Met meer dan twintig acts belooft de derde editie van het Dedemsvaartse festival weer een enorm feest te worden voor muziekliefhebbers. Of het nou pop, rock, metal, dance blues of reggae is: voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. Het festival wordt op Tweede Pinksterdag, maandag 16 mei, gehouden van 11.00 uur tot 20.00 uur bij recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart.
De line-up is een mix van gerenommeerde namen, upcoming acts en lokaal talent.
‘Via de Facebookpagina ‘Dedemsvaart Natuurlijk’ zijn de afgelopen weken al een aantal gerenommeerde namen van bands bekendgemaakt die op het Rabobank hoofdpodium ‘Rabo stage’ zullen optreden.’ vertelt organisator Arsanio Wiet. Zo konden we al lezen dat populaire namen zoals Inge van Calkar & Full band, Clash of the coverbands finalist coverband Empire en de Dedemsvaartse metal band UNDAWN van de partij zullen zijn. Inge van Calkar vormde jarenlang een band met Sanne Hans (Miss Montreal). Vandaag zijn alle namen bekendgemaakt van de bands en artiesten die op de drie podia hun kunsten zullen gaan vertonen. De line up is vormgegeven in samenwerking met de artiestenbureau ‘Artist Agency Nederland’ uit Dedemsvaart.
De line up van de Rabo stage ziet er als volgt uit:
Inge van Calkar & Full band
Empire
UNDAWN
Roots Rising
Lazy Daisy
Van Deele
‘Ga voor de complete line up van de overige podia naar de website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en/of volg hen via Facebook voor het meest actuele nieuws.’

Inge van calkar web