Let’s Dance. It’s time to dance is de slogan!

3 september 2017 Evenementen

It’s time to dance is de slogan: Let’s Dance op de Markt in Hardenberg van ….

De Dansfabriek Hardenberg

Ze deed in het voorjaar haar intrede. Sharon Veltink met De Dansfabriek. Op haar website noemt ze het dé dansschool in Hardenberg waar je terecht kunt voor verschillende dans- en sportlessen. Want met een breed lesaanbod zijn er zowel voor jong en oud uitdagende lessen te volgen. Naast de reguliere lessen, worden er ook verschillende workshops georganiseerd en optredens gegeven. 

Gister gaf ze daar met Let’s Dance een mooie demo van op het marktpein. Ze nam daarmee de rol over van de dansschool van Erik Volkers, die eerder deze traditionele begin september activiteit van Stad Hardenberg Promotie voor zijn rekening nam.

Zoals bekend heeft Erik zijn koers gewijzigd en maakt hij speerpunt van zijn activiteiten met Partycentrum Circus.

Partycentrum Circus Logo

Want in een circus heerst altijd plezier en vrolijkheid en is er veel muziek, vindt hij. Dat zijn precies de elementen die Partycentrum Circus tot dé unieke locatie maken voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een een onvergetelijk huwelijksfeest, een weergaloos personeelsfeest, een spetterende kidsparty of een succesvolle zakelijke presentatie. Voor zowel kleine als grote groepen heeft Erik met zijn Partycentrum Circus hét op maat gemaakte arrangement én de passende ruimte.