Leden van IJsbaanvereniging reizen af naar Hollywood

6 maart 2016 Nieuws

Leden van IJsbaanvereniging reizen af naar Hollywood.

Na het winnen van een Oscar – door Herma Maat uit Schuinesloot voor het filmpje van IJsbaanvereniging Nooitgedacht Slagharen e.o. – zijn alle medespelers op uitnodiging afgereisd naar Hollywood. Alle acteurs zijn leden van de IJsbaanvereniging. Onder de bekende Hollywood letters werd een groepsfoto gemaakt. En natuurlijk met de ijsmutsen op.

In het kader van de Clubkas Campagne van de Rabobank werd onlangs een korte film (klik daarvoor hier) gemaakt door TV Coach uit Slagharen. Herma Maat speelt hierin samen met Merle Bakker, één van de hoofdrollen. Herma ontving vorig weekeinde een Oscar voor beste actrice in een korte buitenlandse film.

Vlak daarna mochten ook de andere acteurs een bezoekje brengen aan de spectaculaire filmstad Hollywood. Dit kon niet eindigen zonder een vereeuwiging van de groep onder aan de beroemde Hollywood-heuvel. Vervolgens werden vanzelfsprekend ook de studio’s bezocht.

De campagne van de IJsbaanvereniging voor geld voor nieuw meubilair begint steeds meer op een modern sprookje te lijken. Bestuurslid Raymond van der Fels: “Het lijkt allemaal een droom, maar ik hoop dat deze dan eindigt met een mooie bijdrage van de Clubkas Campagne. Want anders zakken we eerdaags echt door de bankjes, zoals in het filmpje gebeurt. Dit is allemaal prachtig natuurlijk maar de bankjes zijn nog steeds zo oud als vereniging zelf,” eindigt het bestuurslid nuchter.

groepsfotoholly 1

 

Fotobijschrift: Leden van de IJsbaanvereniging bezoeken Hollywood