Verrassend Kunst Pop-up Centrum Hardenberg

11 december 2015 Evenementen

Van 9 tot en met 19 december is er opnieuw een verrassend  ‘Kunst Pop-Up centrum’ in hart van Hardenberg geopend. Wegens het succes van de eerste editie van vorig jaar, is er nu een groot leegstaand winkelpand aan het Oosteinde ingericht als expositieruimte voor lokale beeldende kunstenaars.  Kinderen kunnen er op de beide woensdagen en de zaterdagen, meedoen aan creatieve activiteiten.

Meer dan 20 professionele- en amateurkunstenaars tonen er een selectie van hun werk. Daarin zijn kunstdisciplines vertegenwoordigd zoals schilderkunst, tekeningen, I-pad art, keramiek, glaskunst, beeldhouwwerk en sierraden. De kinderactiviteiten zijn laagdrempelig en worden uitgevoerd door lokale kunstenaars en organisaties in samenwerking met Cultuurkoepel Vechtdal. Kinderen kunnen hun eigen kunstwerkjes maken zoals stralende sterren, fonkelende kralenhangers, zilveren engeltjes, Kerstmandela’s tekenen en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en mee te doen. Deze tijdelijke creatieve pleisterplaats is te vinden tegenover Grand Café Den Herderberger en is open van woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het Kunst Pop-up centrum opent haar deuren dankzij een initiatief van twee vrijwilligers, dat ondersteund wordt door Stad Hardenberg Promotie. Meer informatie is te vinden op Facebook/Kunst Pop up centrum.

kunstexpooosteide 1  kunstexpooosteide 2  kunstexpooosteide 3  kunstexpooosteide 4  kunstexpooosteide 5    kunstexpooosteide 7  kunstexpooosteide 8  kunstexpooosteide 9  kunstexpooosteide 10