Kom naar de Midzomer Buiten Bios: Bon Dieu!

23 juni 2016 Evenementen

Vechtdal Zomerfestival 2016.

Kom naar de Midzomer Buiten Bios.

Kun je moeilijk kiezen tussen een heerlijke zomeravond op het terras of een avondje gezellig naar de film? Kom dan naar Hardenberg en geniet van allebei!

Zaterdagavond 16 juli organiseert Bios Hardenberg samen met Vechtdal Zomerfestival  op het Badhuisplein de Midzomer Buiten Bios. Op een groot scherm in de openlucht wordt om 22.00 uur de Franse komedie Bon Dieu! vertoond. Het evenement stond gepland voor 17 juni, maar is door weersomstandigheden verschoven.

De film Bon Dieu! is een Franse komedie over twee conservatieve ouders van vier dochters. Nadat drie dochters in de ogen van de ouders een verkeerde keuze hebben gemaakt voor een goede echtgenoot, is de hoop gevestigd op de jongste dochter. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen als zij met haar brave, katholieke vriend Charles die een goede baan heeft, wil gaan trouwen.

bondieu 1

Het Badhuisplein is vrijdag ingericht als filmzaal in Franse sferen. Er is gelegenheid om bij de film een glaasje te drinken en er zijn lekkere Franse hapjes van Het Kaaskeldertje verkrijgbaar. Het evenement is gratis als je je eigen stoel, bank, zitzak of ander zit attribuut meeneemt. Wil je liever dat er een stoel voor je klaarstaat, dan vraagt de organisatie een bijdrage van 4 euro per persoon. Reserveren is niet nodig.