Kinderboerderij Ommen verrast met twee cheques

Kinderboerderij Ommen werd verrast met twee cheques van ZakenNet Ommen tijdens gastenochtend

Binnenkort gaat de schop de grond in voor de bouw van een nieuw onderkomen voor de Kinderboerderij Ommen op het Laar. Op deze prachtige locatie komt ook een bijenstal van de Bijenvereniging, een vlindertuin van VNM de Vechtstreek en OKPV (de club van kleindierliefhebbers) krijgt er ook een plekje.

Daan Rijnvis van de sponsorcommissie van de Kinderboerderij Ommen wist dat hij een cheque overhandigd zou krijgen van ZakenNet Ommen. De eerste cheque, die Rijnvis overhandigd kreeg door de penningmeester René Boertien, was dan ook niet een heel grote verrassing – hoewel hij er natuurlijk heel blij mee was – de tweede cheque was dat wel. Geen bedrag, maar de diensten en inzet van alle ruim 20 leden van ZakenNet Ommen, variërend van schoonmaakwerk tot het maken van een virtuele tour voor op de site, BHV-training, teamtraining en energieadvies. Vanzelfsprekend was Rijnvis daar zeer verguld mee. De Stichting Kinderboerderij Ommen kan alle hulp gebruiken!

Wekelijks komen de leden van ZakenNet Ommen in alle vroegte bij elkaar om te kijken wat ze voor andere leden kunnen betekenen. Elke week gaat van elk lid één euro in de lief-en-leed pot. Voorzitter Dook van Gils: “Gelukkig hebben we weinig leed te verwerken gehad, dus blijft er na verloop van tijd geld over om iets te doen voor een goed doel. Omdat een aantal leden op verschillende manier iets te maken gehad heeft met de Kinderboerderij vonden wij dat een goed doel, ook omdat het bij veel inwoners van Ommen leeft. Naast het bedrag willen we, in overleg met de Kinderboerderij, net zoals tijdens NL Doet, maar dan ZakenNet Ommen Doet de handen uit de mouwen steken tegen de tijd dat de Kinderboerderij officieel de deuren opent.”

De verwachting is, dat de eerste schop voor de Kinderboerderij binnenkort de grond in gaat en dat aan het eind van het jaar de dieren in hun nieuwe onderkomen zullen zitten.

kinderboerijomen web