Kampeerdorp de Zandstuve organiseert Ladies Night

25 augustus 2016 Evenementen

Kampeerdorp de Zandstuve organiseert Ladies Night
Op vrijdagavond 26 augustus organiseert Kampeerdorp de Zandstuve een Ladies Night. Een heerlijke shopavond vol met verwennerijen, leuke stands, modeshows en liveoptredens van singer songwriter Manon Bosch. De Ladies Night begint om 20.00 uur en vindt plaats op het centrale plein van de camping aan de Grote Beltenweg 3 in Rheeze.
Kampeerdorp de Zandstuve organiseert deze avond geheel voor dames, dus laat je samen met je vriendinnen, heerlijk in de watten leggen. Geniet van alle activiteiten, leuke stands, de catwalk en heerlijke hapjes en drankjes. Ook zal aanstormend talent Manon Bosch live optreden. Als singer songwriter begeleidt ze zichzelf op akoestische gitaar. Door haar puurheid, humor, spontaniteit, maar vooral kwaliteit pakt ze iedereen in. Manon tourde mee met Rich Wyman (USA) en speelde in zijn voorprogramma. Ze speelt veelal bekende nummers uit de rock- en countryhistorie, maar wel heel duidelijk in een eigen jas.
Geen oppas voor de kinderen? Geen reden om niet te komen, want speciaal voor hen heeft het animatieteam een leuk programma bedacht. Ze mogen ook spelen in Cobus’ Speelkasteel. De Ladies Night begint om 20.00 uur, maar natuurlijk kun je je daarvoor in het restaurant op de camping al culinair laten verrassen!
Aan het einde van de avond is er een grote verloting. De opbrengst hiervan gaat volledig naar Kika. De entree is geheel gratis. Heb je zin in een gezellige avond met vriendinnen? Kom dan naar de Ladies Night op vrijdagavond 26 augustus.

Manon Bosch 2w

Manon Bosch 1w