Het is al weer voorbij! Het 22ste Plus internationaal vrouwen voetbal toernooi

12 juni 2017 Evenementen

Het is al weer voorbij! Het 22ste Plus internationaal vrouwen voetbal toernooi.

Afgelopen weekend werd op sportpark ’t Hoge Holt in Gramsbergen weer afgetrapt voor het jaarlijkse 3-daagse Plus internationaal vrouwen voetbal toernooi van Sportvereniging Gramsbergen. Dit toernooi heeft in de loop der jaren een zeer bekende naam opgebouwd en de organisatie probeert dan ook ieder jaar het succes van het jaar ervoor weer te evenaren.

Na groot succes de laatste 2 jaar werd er ook dit jaar weer met een A, B en C-toernooi wordt gespeeld.  Alle klasses (van topklasser tot vijfdeklasser) mogen meedoen aan dit prachtige toernooi. De hoogst spelende teams komen uit in de A-poule, de laagst spelende teams vanzelfsprekend in de C-poule. Er deden dit jaar in totaal 40 teams mee op de vrijdag en zaterdag en dat betekende dat het toernooi helemaal vol zat! Ook deden een heel aantal van deze teams mee aan het funtoernooi op de zondag.

De officiële opening van het toernooi was vrijdagavond om 21.00 uur in de feesttent, hierbij was dit jaar voor iets nieuws gekozen. Ieder team had per e-mail een kort ludiek filmpje van hun eigen team gezonden. Deze werden om de beurt getoond op het grote scherm in de tent, begeleidt met muziek en opkomst van de teams.  Daarna was er muziek met bekende regionale DJ EJB.

Op zaterdagavond was er een grote feestavond met de bekende regionale DJ’s Mica en Dontella . Er werd net als vorig jaar weer gewerkt met polsbandjes om te zien wie 18 jaar of ouder is, zo is het voor de barmedewerkers en beveiligers in een oogopslag te controleren wie er alcohol mag en wie niet. Verder was er weer een pinautomaat aanwezig op het sportpark.

Na het funtoernooi (o.a. bubble-voetbal en levend tafelvoetbal) was er voor het eerst een afsluitende BBQ voor de teams die dit leuk/gezellig toeleek.

Bekijk een beeldimpressie van Anja Amsink (met dank voor de foto’s) om een indruk te krijgen. En kijk ook op  Facebook.  En op de website van de vereniging.