Mooi bezochte inloopsessie Medisch Centrum Vechtdal

31 maart 2017 Nieuws

Mooi bezochte inloopsessie Medisch Centrum Vechtdal.

Gezondheid en vitaliteit is voor iedereen belangrijk. De Saxenburgh Groep is als grote zorgverlener van de regio bezig met het ontwikkelen van een nieuw ziekenhuis: het Medisch Centrum Vechtdal. In de afgelopen periode is er zowel intern als extern gewerkt aan het verder invullen van de nieuwbouwplannen van het MCV. Gisteravond konden ook de inwoners van de gemeente Hardenberg in het gemeentehuis tijdens een inloopsessie kennis nemen van de laatste ontwikkelingen. Eerder hadden dergelijke bijeenkomsten al plaats gevonden in Ommen en Coevorden.

Na een introductie door wethouder Jannes Janssen, sprak Henri Janssen van de Raad van Bestuur van de Saxenburgh Groep over de visie op zorg in de toekomst en hoe dit vormgegeven gaat worden in het nieuwe ziekenhuis aan de hand van schetsen en sfeerimpressies. Deze avond bestond niet alleen uit luisteren, men kon ook meepraten met ideeën. 

Er was een doorlopende diavoorstelling en er waren diverse presentaties waarover door de aanwezigen aan bouwvertegenwoordigers en medewerkers van Vitaal Vechtdal vragen gesteld konen worden. Over onderwerpen als toegankelijkheid van het gebouw, gescheiden logistieke stromen, alsmede het groen en de rust die het geheel zal uitstralen. Men kijkt verwachtingsvol uit naar realisatie van de plannen die eind 2019 gereed moeten zijn, waarbij de ervaren gastvrijheid en het verlenen van goede zorg in het ziekenhuis voorop zal blijven staan.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone