IKA tekent beveiligingscontract met Roggendorf

10 oktober 2016 Nieuws

IKA tekent beveiligingscontract met Roggendorf

Woensdagmiddag 5 oktober is het contract tussen Industrie Kombinatie Avereest en Roggendorf Beveiliging getekend. Met de ondertekening van dit contract is de centrale inkoop voor de IKA leden weer vastgelegd in een goede overeenkomst.

“Als lid van de IKA wil je natuurlijk ook voordeel ontvangen. Een ondernemer wordt niet lid enkel alleen voor de gezelligheid, al is dat wel een belangrijk onderdeel.” zo zegt voorzitter Clemens Nijhuis. “Met afsluiten van collectieve contracten halen wij een voordeel voor de ondernemer. Niet alleen wordt er gekeken naar financiën,  ook kwaliteit is van groot belang. Na gedegen markt verkenning met andere bedrijvenkringen hebben wij gekozen om als IKA onze eigen weg in te slaan. Wat een goed contract is voor bijvoorbeeld Hardenberg kan misschien wel niet passen in Balkbrug of Dedemsvaart. Wij hebben daarom gekozen voor Roggendorf.”

“Wij zijn verheugd met deze 3e grote opdracht op rij. Eerder hebben wij twee bedrijvenparken in Zwolle onder onze hoede gekregen en nu dit collectief van de IKA. Met onze uitvalsbasis in Ommen en onze al bestaande klanten kring onder bedrijven en particulieren in en rond Dedemsvaart en Balkbrug krijgen wij een nog betere dekking.” meldt Klaas Buitink van Roggendorf. “Door de betere dekking kunnen wij ook vaker in de regio en daardoor dus sneller reageren op alarmen. Het is nu aan ons om alle wensen van de bedrijven te inventariseren. Daarna gaan we inpassen en kunnen we van start op 1 januari als het huidig collectieve contract afloopt.”

Al met al een win-win situatie voor zowel de ondernemers van de IKA als voor Roggendorf. Samen wordt er gestreefd naar een hogere veiligheid op de industrieterreinen. De toekomst wordt vol vertrouwen gezien. Ook op het gebied van slimmere beveiliging. Hoe dat er moet gaan uit zien wordt de komende tijd bekeken.

Fotomateriaal is van “Beeld: Studio Marieke”

ika-beveiliging-1 ika-beveiliging-2

ika-beveiliging-3

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone