HHC H’berg wint van vv Capelle

5 december 2015 Nieuws

HHC H’berg wint thuis verdiend van vv Capelle. De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de overleden Gerrit Tol in wie HHC  ooit een begenadigd voetballer maar ook een actief en betrokken kaderlid verloor. Vanaf het beginsignaal was de thuisclub grotendeels de wedstrijd de betere ploeg op het veld maar de veelvuldig aanvallende Mark Veldmate, Jan Hooiveld, Rob van der Leij en Philip Ties wisten dat onvoldoende in doelpunten uit te drukken. Het wachten was tot in de tweede helft totdat eerst Koos Werkman uit een van richting veranderde vrije trap en vervolgens Glenn Kobussen het doel wisten te vinden. Daarna wist ook Capelle uit de spaarzame aanvallende acties het net te vinden; 2-1 dus de einduitslag. Tiemen van Hezel maakte na een lange blessureperiode voor het eerst weer zijn opwachting. De wedstrijd was op verzoek van Capelle een uur eerder begonnen vanwege sinterklaasactiviteiten. Op de hoeken van het hoofdveld pronkten een viertal nieuwe (LED)lichtmasten die aanvullend voor meer verlichting gaan zorgen tijdens avondwedstrijden, mede met het oog op de bekerwedstrijd tegen NEC op 15 december en de uit te zenden TV beelden via FOX Sports.