HHC kan Spakenburg niet de baas

HHC kan Spakenburg niet de baas.

Dat staat in feite in de conclusie in het persbericht dat HHC Hardenberg vanwege de gister gespeelde wedstrijd uitgaf, een wedstrijd die de oranjehemden met 2-1 verloren (ondanks een mooie actie op de foto van Rick Meinen Studio). Hoewel de koploper in de competitie verloor, kreeg HHC naast Katwijk wel meer concurrenten (tenminste vier!)  om zich heen als het gaat om de race voor de kampioenstitel.

‘HHC was vanmiddag opnieuw de terechte verliezer op de Westmaat, zij het deze keer met het kleinst mogelijke verschil. Een schrale troost. Terug naar de vierde plaats op de ranglijst en nog steeds drie punten achter de koploper. Wat er ontbrak was het tonen van durf en nemen van risico. Eigenschappen die het team wel heeft, getuige de prestaties thuis tegen NEC, Kozakken Boys en Spakenburg. Daar waren ook de absolute wil om te winnen zichtbaar, straalde het team onverzettelijkheid uit en toonde het zijn klasse.

Aanstaande dinsdagavond staat de kwartfinale voor de KNVB-districtsbeker tegen SVZW op het programma. Zaterdag 2 april kan het team zich op de Boshoek revancheren tegen DVS ’33 uit Ermelo.’

spakenburg-hhc web