HHC nieuws! Contractverlengingen en bekijk de nieuwe HHC NOW!

HHC nieuws: contractverlengingen en bekijk de nieuwe HHC NOW TV op de site van HHC!

Gert Jan Karsten ook volgend seizoen de hoofdtrainer van HHC Hardenberg’s eerste elftal.

Gert Jan Karsten zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer van HHC Hardenberg’s eerste elftal zijn. Hij verlengde maandagavond zijn contract, waardoor hij een jaar langer verbonden is aan de club.

“We zijn blij dat Gert Jan ook komend seizoen trainer van HHC 1 is”, zegt voorzitter Bert Beun. “Hij kent HHC natuurlijk al goed en heeft snel verbinding met de spelersgroep kunnen leggen, om vervolgens met hen de eerste resultaten te boeken na een moeilijke seizoenstart. We vertrouwen erop dat deze lijn zich continueert en bekrachtigen dat met dit verlengde contract”

Karsten reageert eveneens enthousiast op de verlenging: “Ik ben trots. Het is natuurlijk een gigantische beloning als je na 2,5 jaar beloften en een onverwachte invalbeurt het vertrouwen krijgt van de spelers en het bestuur. Dat is buitengewoon. Het contact met de spelersgroep ging vanzelf. Iedereen deed z’n best. Dat we vervolgens de resultaten boeken en het vertrouwen terugkrijgen, dat is een bijzonder moment voor mij. Voor mij als trainer is het een ultieme droom die uitkomt. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit vertrouwen krijg.”

HHC Hardenberg heeft voor een deel van de selectie vastgelegd voor het komende seizoen. Glenn Kobussen, Ramon Nijland, Pim de Jonge en Jorn Kremer verlengden hun contract bij HHC. Daarmee liggen er al negen spelers vast voor volgend jaar. Vijf selectiespelers – Shkodran Metaj, Sander Danes, Sargon Gouriye, Koos Werkman en Johan Wigger – hadden al een contract voor komend seizoen.

“We zijn erg blij dat er al een fundament voor komend seizoen staat”, zegt bestuurslid Bert Nijboer. “Ook in de komende tijd volgen gesprekken met onze selectiespelers. Daardoor komt er een steeds beter beeld op het komende seizoen en dat geeft vertrouwen.”

Extra bijzonder is dat Jorn Kremer, die voetbalde in de jeugd van HHC, een contract krijgt. Dit is voor hem, als talent, als een bekroning voor zijn inzet en harde werken.

 

 

A.s. zaterdag speelt HHC de tweede thuiswedstrijd in 2017 tegen Barendrecht. De eerder afgelaste thuiswedstrijd tegen Spakenburg wordt nu verspeeld op 25 februari. Voor beide duels staat een aanvangstijd gepland van 14.30 uur!