Het gezelligste feest voordat je op vakantie gaat

20 juli 2015 Evenementen

 

Dat is de slogan van de organisatie die al voor de 26ste keer garant staat voor de traditie van twee dagen feest in Oud-Lutten. En daar mogen ze best trots op zijn. Veel gezelligheid, live bands, een mini kermisje en nog meer gekkigheid, lees je op hun website. Het begon ooit met een vriendengroep die op het idee kwam om de onderlinge verjaardagen maar in een keer te gaan houden voor een uitgenodigd publiek. In de loop van de jaren is het uitgegroeid tot een tweedaags evenement. En hoe!

Op vrijdagavond 17 juli kwamen twee bands van heinde en ver al hun opwachting maken. Wat te zeggen van de coverband Anouk uit Den Haag? En alsof dat nog niet genoeg is: uit Tsjechië was er Queenmania. Voor het eerst een buitenlandse band, en nog wel de nummer 1 coverband van de alom bekende Queen! Met vol overgave uiteraard de Freddy Mercury sound.

De foto’s van de zaterdagavond behoeven weinig toelichting. De Drentse rock en roll band Mooi Wark zorgde weer voor een massale toestroom van liefhebbers op de fiets vooral! Met leadzanger Bert Koops en zijn maten ging de avond onverstoorbaar door. Groot feest dus. En als er toch even een pauze moest zijn, dan was er Hoempa Henk wel, die er garant voor stond dat er altijd muziek is!